תמונה של משתמש

מוקפץ סקיני פסטה עם רצועות בקר

מוקפץ סקיני פסטה עם רצועות בקר
המצרכים ל- 4 מנות
250 גרם רצועות דקות של בשר אנטריקוט
בצל אחד חתוך לרצועות דקות
פלפל אדום/צהוב ירוק חתוך לרצועות דקות
גזר חתוך לרצועות דקות באורך 5 ס"מ
1-2 גבעולי בצל ירוק חתוכים באלכסון לחתיכות בינוניות
3 חבילות סקיני פסטה שיבולת שועל בצורת נודלס – לסנן
2-3 כפות רוטב סויה ללא סוכר וללא גלוטן
מעט פלפל שחור
2 כפיות שמן שומשום (מוסיף טעם, אבל לא חייב, אפשר גם שמן קנולה רגיל)
מעט שומשום קלוי (לא חייב, אבל מוסיף טעם)
אופן ההכנה:
בווק חם, מקפיצים כדקה ב- 1-2 כפיות שמן שומשום את רצועות הבצל ואחר כך האנטריקוט. מוסיפים את תערובת הירקות החתוכים למעט הבצל הירוק, ומוסיפים את רוטב הסויה וממשיכים להקפיץ כדקה נוספת.
מערבבים את התערובת בווק ומוסיפים לווק את הסקיני פסטה תוך כדי ערבוב עם הירקות. הוסיפו את רצועות הבצל הירוק. הוסיפו עוד קצת סויה אם צריך ותקנו תיבול. מזגו לצלחת ופזרו קצת שומשום קלוי מלמעלה.
ניתן להחליף את האנטריקוט בקוביות עוף או טופו לצמחונים

בסיר אחד – סקיני פסטה ברוטב עגבניות 

בסיר אחד – סקיני פסטה ברוטב עגבניות
2 שקיות סקיני פסטה שיבולת שועל / רגילה – לסנן
6 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות בגודל 2 ס"מ
1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
5-4 שיני שום פרוסות דק
3 כפות שמן זית
8 עלי בזיליקום
1/4 כפית שבבי צ'ילי יבש
2 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס
2 כוסות מים פושרים
2 כפות רסק עגבניות
חופן צנוברים
אופן הכנה:
מניחים בסיר שטוח את כל המרכיבים (מלבד המים, רסק העגבניות והצנוברים).
יוצקים מעל את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות ללא בחישה.
מערבבים בעדינות את כל תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד ומוסיפים מעל את הצנוברים

סקיני שיבולת שועל ברוטב פסטו ברוקולי

סקיני שיבולת שועל ברוטב פסטו ברוקולי
מרכיבים (4 מנות):
4 חבילות סקיני פסטה שיבולת שועל בצורת פטוצ'יני – לסנן
340 גרם פרחי ברוקולי קפואים
2 שיני שום
כוס עלי בזיליקום טריים
3 כפות שמן זית
1 כף גרידת לימון
מלח גס
אופן הכנה:
מערבבים בקערה עמידה למיקרוגל את פרחי הברוקולי, השום ו-1/2 כוס מים. מכסים את הקערה ומחממים במיקרוגל על חום גבוה במשך 5-6 דקות, ועוצרים כל 40-50 שניות לערבוב, עד שהברוקולי רכים.
מעבירים את תכולת הקערה למעבד מזון, מוסיפים את עלי הבזיליקום, השמן, גרידת הלימון ו-3/4 כפית מלח גס. טוחנים היטב למחית חלקה.
מקפיצים במחבת את הסקיני פסטה ל2 דקות ויוצקים עליה את הפסטו ו 1/2 כוס מים חמים. מערבבים יחד ומבשלים עוד 5 דקות יחדיו.
מגישים חם עם פרוסות שקדים קלויים מעל ופרמזן מגוררת.

מרק תרד וסקיני פסטה

מרק תרד וסקיני פסטה
(אפשר להוסיף בנפרד קציצות הודו ועוף)
מרכיבים:
חצי ק"ג תרד
2-3 בצלים
כף שמן זית
2 כפות מרק בצל
5-6 כוסות מים
חבילת סקיני פסטה ספגטי
אופן ההכנה:
לקצץ בצל ולטגן עם כף שמן זית לשטוף היטב את התרד לקצץ ולהוסיף יחד עם המים לסיר. לבשל 20 דקות להוסיף את מרק הבצל. לאחר עשר דקות לכבות ולרסק את המרק בבלנדר ידני. להוסיף את הסקיני פסטה ספגטי ובתיאבון.

סקיני פסטה נודלס מוקפץ עם רוטב וירקות

סקיני פסטה נודלס מוקפץ עם רוטב וירקות
מצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה נודלס מסונן ושטוף
1 בצל פרוס לרצועות
2 שיני שום קצוצות
5 פטריות שמפניות פרוסות
1 גזר חתוך לאצבעות דקות
1 קישוא חתוך לאצבעות דקות
1 גמבה חתוכה לאצבעות דקות
1/4 כרוב לבן פרוס דק
מעט שורש סלרי חתוך לאצבעות דקות
ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
רוטב סויה דל נתרן
חומץ
ממתיק
מלח ופלפל
מעט בוטנים קלויים וקצוצים
אופן ההכנה:
במחבת עמוקה מחממים היטב שמן זית,
מוסיפים את הבצל ומקפיצים קלות ,מוסיפים את השום ,הג'ינג'ר ושורש הסלרי וממשיכים להקפיץ,
מוסיפים את הפטריות, הגזר ,הקישוא והגמבה ומקפיצים,
מוסיפים את הכרוב,מתבלים במלח ,חומץ ומעט ממתיק
מוסיפים את הסקיני נודלס,ורוטב הסויה דל הנתרן
מבשלים עוד כ 5 דקות
מפזרים מעל מעט בוטנים
בתאבון!

מאק & צ'יז סקיני פסטה

מאק & צ'יז סקיני פסטה
רכיבים:
2 כפות חמאה
100 גרם גבינת צ’דר חריפה (מיושנת) מגוררת גס
200 גרם גבינת צ’דר בטעמים עדינים מגוררת גס
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 חבילות סקיני פסטה בצורת פטוצ'יני
(אפשר להשתמש בסקיני שיבולת שועל) – לסנן
1/8 כפית פלפל אדום חריף טחון (קאיין או שאטה)
1/3 כוס חלב 3% שומן
מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבנית בכף חמאה.
מערבבים את שני סוגי הגבינה ושומרים בצד כוס.
מערבבים את הגבינות עם הפלפל ומלח לקערה עם הסקיני פסטה, מערבבים ומעבירים לתבנית.
יוצקים מעל חלב ומפזרים את כוס הגבינה ששמרנו. מפזרים מעל את כף החמאה הנותרת.
אופים ללא כיסוי 20 דקות. מגבירים טמפ’ התנור ל-200 מעלות, ואופים עוד 20-15 דקות.

 

קיגל מתוק עם סקיני פסטה פטוצי'ני

קיגל מתוק עם סקיני פסטה פטוצי'ני
מתכון:
מחממים תנור 180 מעלות על טורבו
600 גר' סקיני פסטה פטוצי'ני לאחר סינון 
3 ביצים
3/4 כוס רסק תפוחי עץ ללא סוכר
רבע כוס סילאן ללא סוכר
כוס אגוזי מלך קצוצים
כף שטוחה קינמון
חצי כוס חמוציות ללא סוכר שהושרו במים רותחים
ותפוח עץ גרנד סמית מגורד וסחוט ממים אופציונאלי לא חובה
זמן האפייה שעה ורבע ולהשאיר בתנור
בתיאבון

סקיני פסטה נודלס ברוטב סלק

סקיני פסטה נודלס ברוטב סלק

מרכיבים:
2 חבילות סקיני פסטה בצורת נודלס – לסנן
6 סלקים טריים, אפויים בתנור על חום של 200 מעלות כשעה וחצי, מעל לפזר מלח גס (לא לכסות בנייר כסף
רבע כוס שמן זית משובח
2 שיני שום טריות
מלח ורבע צ'ילי טרי לפי טעמכם
מעט בזיליקום או בצל ירוק קצוצים דק
גביע שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
מקלפים את הסלקים ומכניסים אותם למעבד מזון יחד עם השום, שמן זית והצ'ילי. טוחנים כמה דקות לקבלת משחה אחידה בסמיכות של ממרח חומוס דליל. אם חסר שמן אז תוסיפו.
מתבלים במלח לפי טעמכם ומערבבים עם הסקיני פסטה במחבת, מבשלים כ 2 דקות, ומגישים עם שמנת חמוצה ועם הבצל הירוק / בזיליקום

ספגטי פוטנסקה

מצרכים לשתי מנות
200 גרם ספגטי של סקיני פסטה (שקית)
400 גרם עגבניות מרוסקות
1 שן שום כתוש
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית צ'ילי
צלפים 1 כף
4 פילטים של אנשובי קצוץ
⅓ כוס זיתים ירוקות ושחורות קצוצים גס
1 כף שמן זית
רבע כוס מים

הוראות הכנה:
הכן שקית ספגטי סקיני פסטה (200 גרם) לפי ההוראות שעל גבי השקית
הוסף למחבת את העגבניות המרוסקות, המים, שמן הזית והשום כתוש
בשל את הרוטב במשך 2-3 שקות, הוסף את הצלפים, האורגנו, הצ'ילי והפילטים של האנשובי הקצוץ
הוסף את הספגטי סקיני פסטה למחבת, ערבב בעדינות וכסה ברוטב. הוסף את הזיתים והגש

ספגטי סקיני פסטה אפוי

חומרים:
שקית של סקיני פסטה
30 גרם בייבי תרד
½ כפית שמן זית
¼ כוס בצל קצוץ
10 גרם קמח לבן
½ כוס חלב רזה
10 מ"ל יין לבן
שן שום
כוס גבינת פרמז'ן מגוררת ( אפשר גבינת עמק או גבינה דומה במקום)
כפית קליפת לימון מגוררת
מלח ופלפל

הכנה:
חממו מראש תנור ל 175 מעלות
1. הכן שקית של ספגטי סקיני לפי ההוראות שעל גבי השקית וערבב אותה בתרד כ 2 דקות. סנן את התערובת היטב ממים.
2. חמם מחבת גדולה לא נדבקת מעל אש בינונית והוסף בצל. השחם אותו מעט. בשל כרבע שעה תוך כדי בחישה מעל אש נמוכה. הוסף את הקמח והשום למחבת תוך כדי ערבוב.
3. בהדרגה הוסף את החלב והיין. בשל במשך 8 דקות או עד שהרוטב מצטמצם, תוך כדי בחישה. הוסף ¾ כוס גבינה, קליפת הלימון המגוררת והמלח. הסר מהאש והוסף מעט פלפל טחון. הוסף את הפסטה לרוטב וערבב בעדינות כך שהפסטה מצופה היטב ברוטב.
4. הוסף את תערובת הפסטה לתבנית בגודל 30*22 ס"מ משוחה במעט ספריי שמן לבישול. הוסף למעלה את ¼ כוס הגבינה כך שיכסה את התערובת בשכבה עליונה
הכנס את התבנית לתנור ואפה במשך 50 דקות או עד שהתבשיל מושחם ומבעבע

ספגטי חצילים קלויים,עגבניות וזיתים

חומרים לשתי מנות
200 גרם סקיני פסטה (שקית אחת)
200 גרם חצילים חתוכים לקוביות בגודל 1 סנטימטר
400 גרם עגבניות מרטסקות
שן אחת של שום קצוצה
חצי בצל אדום חתוך לפרוסות
20 גרם זיתים שחורים מוגלענים
כפית שמן זית
ספריי שמן זית
¼ כוס מים

הוראות הכנה:
שים את קוביות החצילים על תבנית עם נייר אפיה. רסס מעט בשמן זית ובשל בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 5 עד 8 דקות או עד שמתרכך.
הכן שקית של ספגטי סקיני פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה
הוסף שמן זית למחבת וטגן את השום הכתוש למשך דקה שתיים על להבה נמוכה. הוסף הבצל למחבת וטגן עד שמתרכך
הוסף את העגבניות המרוסקות למחבת ורבע כוס מים, הבא לרתיחה. לאחר רתיחה הורד את הלהבה והוסף את קוביות החצילים.
בשל עד שהרוטב מסמיך וקוביות החצילים רכות (2 עד 4 דקות)
הוסף את הזיתים ואת הספגטי סקיני פסטה. הקפץ מעט את הפסטה במחבת כך שהיא מתכסה ברוטב
הגש בתאבון

ספגטי בולונז

מצרכים:
חבילה סקיני פסטה
200 גרם בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ
פטריות שמפיניון טריות פרוסות – חצי חבילה
400 גרם עגבניות מרוסקות
¼ כוס מים
סוכר בערך כף
כף פפריקה
כף אבקת מרק
מלח ופלפל לפי הטעם

הכנה:
במחבת מטגנים בצל עד שיהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד דקה שתיים. מוסיפים את הבשר ומטגנים כמה דקות. להוסיף את הרסק, המים, התבלינים. להמשיך ולבשל עד שהרוטב מסמיך.
להכין חבילה של סקיני פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה
להוסיף את הפסטה לרוטב הבולונז שבושל. לערבב בעדינות, אפשר בהקפצה קלה של המחבת.
להגיש בתיאבון

נתחי עוף וירקות מוקפצים עם סקיני פסטה

מצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה בצורת נודלס(200 גרם)
100 גרם חזה עוף חתוך לרועות
1 בצל חתוך לרצועות
1/2 כפית שום כתוש
1 גזר חתוך לרצועות
1 קישוא חתוך לרצועות
1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות
רוטב סויה לתיבול
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן זית
מוסיפים את הבצל הפרוס ומאדים מעט,
מוסיפים שום כתוש,
ממשיכים לבשל
מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומתבלים במלח ופלפל, ממשיכים לבשל עוד כ2 דקות,
מוסיפים למחבת את שאר הירקות הפרוסים, מאדים כמספר דקות, מתבלים במלח ופלפל
מכינים את הסקיני פסטה לפי ההוראות הרשומות על גבי האריזה ומוסיפים למחבת
מתבלים ברוטב סויה
ממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות
בתיאבון!

 

ספגטי עם נתחי חזה עוף וזיתים ברוטב עגבניות עשיר

מצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה בצורת ספגטי
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1/2 כפית שום כתוש
100 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
חופן זיתים ירוקים פרוסים ללא גלעינים
2 עגבניות מקולפות ,חתוכות לקוביות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
מלח,פלפל,אורגנו לתיבול
אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן זית במחבת עמוקה
מכניסים את קוביות הבצל ומטגנים מעט,מוסיפים את השום וממשיכים לטגן
מוסיפים את קוביות העוף,מתבלים במלח ,פלפל ואורגנו וממשיכים לטגן
מוסיפים את קוביות העגבניות ומבשלים כדקה
מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות ומבשלים כ -15 דקות
מתקנים תיבול
מכינים את הסקיני פסטה לפי אופן ההכנה הרשום על גבי האריזה
מוסיפים את הסקיני פסטה לרוטב ומבשלים כ-5 דקות
בתיאבון!

סקיני פסטה ספגטי עם נתחי טונה,צלפים,וירקות ברוטב עגבניות

המצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה בצורת ספגטי(200 גרם)
1 בצל חתוך לקוביות
1/2 כפית שום כתוש
1 קופסא טונה במים
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 כף רסק עגבניות
מעט צלפים מוחמצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח,פלפל,אורגנו לתיבול
מעט מיץ לימון סחוט טרי
אופן הכנה:
מחממים מעט שמן זית במחבת
מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט,מוסיפים את השום הכתוש,
מוסיפם למחבת את הטונה והצלפים,את האורגנו ומבשלים מעט
מוסיפים את הגזר והעגבנייה,מתבלים במלח ופלפ,מבשלים כמספר דקות
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות וממשיכים לבשל כ-10 דקות
מכינים את הסקיני פסטה לפי הוראות ההכנה הרשומות על גבי האריזה ומוסיפים לרוטב
מבשלים כ 5 דקות
מוסיפים למחבת את הפטרוזיליה הקצוצה ומעט מיץ לימון ומערבבים
מגישים מיד
בתיאבון!

 

קיגל מתוק

מצרכים:
עבור תבנית אינגליש קייק
2 חבילות סקיני פסטה בצורת נודלס
2 תפוחי עץ מגורדים
1/4 כפית קינמון
1 קופסא גבינה לבנה 3% (250 גרם)
2 ביצים
1/4 כוס דבש
מעט מלח ופלפל

הוראות הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות צלזיוס
מכינים את הסקיני פסטה לפי הוראות ההכנה
מחממים שמן במחבת ומטגנים מעט את הסקיני פסטה נודלס
מוסיפים את תפוחי העץ המגורדים ומבשלים כדקה
לתוך קערה נפרדת מכניסים את הביצים ,הגבינה, הדבש, הקינמון ומערבבים היטב
מוסיפים את הנודלס ותפוחי העץ, מערבבים היטב ,מתבלים במעט מלח ופלפל
משמנים תבנית אינגליש קייק בעזרת מעט שמן או ספריי שמן
שופכים את התערובת לתבנית ואופים כ-40 דקות
מצננים כ20 דקות, חותכים לפרוסות
בתיאבון!

פשטידת תירס וגבינות

מצרכים:
לתבנית אינגליש קייק
2 חבילות סקיני פסטה בצורת אורז
1 קופסא מסוננת של גרעיני תירס
1 קופסא קוטג' 3%
1 גביע אשל או גיל
2 ביצים
2 כפות עמילן תירס
מלח ופלפל לתיבול
חופן פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות צלזיוס
מכינים את הסקיני פסטה לפי הוראות ההכנה
מחממים שמן במחבת ומטגנים מעט את הסקיני פסטה בצורת אורז
בקערה נפרדת מערבבים היטב את שאר החומרים
מוסיפים את הסקיני פסטה,מתבלים במלח ופלפל
שופכים לתוך תבנית משומנת ואופים כ-40 דקות
מצננים כ 20 דקות ופורסים לפרוסות
בתיאבון!

סקיני פסטה בצורת נודלס עם סינטה ופלפל אדום ברוטב טריאקי חריף

מצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה בצורת נודלס
100 גרם סינטה חתוכה לרצועות דקות
1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
מעט בצל ירוק חתוך לחתיכות באורך 2 ס"מ
1 פלפל צ'ילי אדום קטן קצוץ
רוטב טריאקי לתיבול

אופן הכנה:
מכינים את הסקיני פסטה בצורת נודלס לפי אופן ההכנה שרשום על גבי השקית
מחממים מחבת עם מעט שמן זית,מוסיפים את הצ'ילי הקצוץ
מוסיפים את הבצל הסגול ומטגנים מעט,מוסיפים את פרוסות הסינטה ומקפיצים כדקה
מוסיפים את הפלפל האדום,והבצל הירוק וממשיכים לערבב
מוסיפים את הסקיני פסטה למחבת ומטגנים כדקה
מוסיפים מעט רוטב טריאקי,מתבלים במלח ופלפל מערבבים היטב
ובתיאבון!

"פתיתים" עם נקניקיות ברוטב בנוסח סקיני פסטה

מצרכים:
2 חבילות סקיני פסטה בצורת אורז
4 נקניקיות עוף חתוכות לעיגולים בעובי של 1/2 ס"מ
2 כפות רסק עגבניות
1 גזר מגורד גס
1/2 בצל חתוך לקוביות
מעט שום כתוש
מעט פטרוזיליה קצוצה
עלה דפנה ,פלפל אנגלי,מלח ופלפל לתיבול

אופן ההכנה:
מכינים את הסקיני פסטה לפי ההוראות שעל השקית
מחממים סיר עם מעט שמן ,מוסיפים פלפל אנגלי 1 ועלה דפנה 1
מוסיפים למחבת את הבצל והשום ומטגנים מעט
מוסיפים את הנקניקיות ,מטגנים מספר דקות,
מוסיפים את הסקיני פסטה וממשיכים לטגן תוך כדי עירבוב,
מוסיפים את הגזר,רסק העגבניות והפטרוזיליה וממשיכים לבשל ,
מתבלים במלח ופלפל
מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים ,מערבבים היטב ,מכסים את הסיר עם מכסה
מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות נוספות
בתיאבון!

פשטידת גבינה בטעם פיצה וזיתים

מצרכים:
2 חבילות סקיני פסטה נודלס או אורז
1 קופסא קוטג' 3%
100 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת
0.5 כוס גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
2 כפות רסק עגבניות
חופן טבעות זיתים
מעט מלח
מעט אורגנו יבש
לציפוי:
0.5 כוס גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה:
מסננים ושוטפים את הסקיני פסטה
מחממים תנור ל 170 מעלות צלזיוס
בקערה מערבבים: ביצים, קוטג' ,גבינה צהובה ,גבינה בולגרית ,זיתים, אורגנו ומלח
מוספים את הסקיני פסטה ומערבבים היטב
משמנים תבנית אפייה של 20*30 בעזרת ספריי שמן
יוצקים את התערובת לתבנית
מעל מפזרים בשכבה אחידה את הגבינה הצהובה לציפוי
אופים כ -40 דקות

טראייפל בקולי דובדבנים,קרם גבינה ואגוזים מזוגגים במייפל אמיתי

מצרכים:
גבינה לבנה 5% 1/2 חבילה
1 חבילה סקיני פסטה אורז
1 כוס דובדבנים מגולענים ומרוסקים גס
1 כוס סירופ מייפל אמיתי
1/2 חבילה שמנת מתוקה 15%
חופן אגוזי מלך קצוצים גס

אופן ההכנה:
מסננים ושוטפים את הסקיני פסטה
בסיר קטן מרתיחים 1/2 כוס סירופ מייפל ואת הדובדבנים המרוסקים כ- 10 דקות
מוסיפים לסיר את הסקיני פסטה וממשיכים לבשל עוד 10 דקות ומקררים
מערבבים את האגוזים עם 1/4 כוס סירופ מייפל ומעבירים לתבנית וקולים כ-5-7 דקות בתנור ב 180 מעלות צלזיוס, מוציאים מהתנור ,מקררים היטב, ושוברים לחתיכות
שופכים לקערה את הגבינה ,השמנת, ו 1/4 כוס סירופ מייפל ומקציפים היטב עד לקבלת קרם במרקם קצפתי
הרכבת המנה:
בכוס שקופה וצרה מסדרים בשכבות:
סקיני פסטה,
קרם גבינה,
אגוזים מקורמלים,
חוזרים על אותן השכבות פעמיים,
מסיימים למעלה עם מעט סקיני פסטה ,אגוזים מקורמלים, ודובדבן אחד שלם טרי

סקיני ספגטי מוקפץ עם פטריות ואורגנו

מצרכים:
חצי בצל פרוס לרצועות
5 פטריות שמפניון טריות פרוסות
מעט רוטב סויה
מעט מלח
מעט אורגנו יבש
2 כפות שמן זית
1 חבילה סקיני פסטה ספגטי מסונן ושטוף לפי ההוראות
הוראות הכנה
מחממים את השמן במחבת,
מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן
מוסיפים מעט אורגנו
מכניסים את הסקיני ספגטי ומקפיצים מעט
מתבלים במלח ורוטב סויה
ממשיכים להקפיץ כ 2 דקות נוספות
בתאבון!

פשטידת פטריות,בצל וגבינות עם סקיני פסטה

מצרכים:
2 חבילות סקיני פסטה אורז
1 בצל קצוץ גס
1 חבילה פטריות שמפניון טריות חתוכות לפרוסות
מעט טימין קצוץ
3 ביצים
כוס גבינה צהובה מגורדת
1 ק' קוטג'
1/2 כוס גבינה בולגרית מגורדת
2 כפות עמילן תירס או טפיוקה
מלח, פלפל, ואגוז מוסקט לתיבול
אופן ההכנה:
מטגנים במחבת את הבצל, מוסיפים את הפטריות והטימין וממשיכים לטגן,
בקערה מערבבים את הביצים, הגבינות, והעמילן
מוסיפים את הסקיני פסטה ,לאחר סינון ושטיפה,מתבלים במלח,פלפל ואגוז מוסקט,
משמנים תבנית מלבנית של 20 על 30 ס"מ ויוצקים את הבלילה
אופים כשעה בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות צלזיוס
בתאבון!

לביבות סקיני פסטה וירקות

מצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה אורז
1 גזר
1 קישוא
1 בצל
1 שן שום קצוצה
חופן פטרוזיליה ושמיר קצוצים
2 ביצים
2 כפות עמילן תירס או טפיוקה
מלח ופלפל לתיבול
אופן הכנה:
מחממים מחבת עם מעט שמן זית
קוצצים את הבצל ומטגנים מעט,מוסיפים את השום וממשיכים לטגן,
מגרדים על מגרדת גסה את הקישוא ,הגזר, ושורש הסלרי
מוסיפים את הירקות למחבת וממשיכים לאדות כ 5 דקות ומכבים את האש
בקערה מערבבים את הביצים עם העמילן, המלח והפלפל ועשבי התיבול הקצוצים
מוסיפים את הירקות המאודים ,הסקיני פסטה אורז ,ומערבבים לבלילה.
מחממים מעט שמן במחבת ,בעזרת כף ,יוצקים מהבלילה למחבת ויוצרים לביבות,
מטגנים כל צד כ 3 דקות עד להזהבה והופכים לצד השני וממשיכים עד להזהבה.
מומלץ לאכול עם מעט גבינה לבנה
בתאבון!

סקיני פסטה נודלס מוקפץ עם ירקות וביצה (צמחוני)

מצרכים:
1 חבילה סקיני פסטה נודלס מסונן ושטוף
1 בצל פרוס לרצועות
2 שיני שום קצוצות
5 פטריות שמפניות פרוסות
1 גזר חתוך לאצבעות דקות
1 קישוא חתוך לאצבעות דקות
1 גמבה חתוכה לאצבעות דקות
1/4 כרוב לבן פרוס דק
מעט שורש סלרי חתוך לאצבעות דקות
2 ביצים
רוטב סויה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
במחבת עמוקה מחממים היטב שמן זית,
מוסיפים את הבצל ומקפיצים קלות ,מוסיפים את השום ושורש הסלרי וממשיכים להקפיץ,
מוסיפים את הפטריות, הגזר ,הקישוא והגמבה ומקפיצים,
מוסיפים את הכרוב,מתבלים במלח ,
מערבבים את הביצים ושופכים מעל הירקות ומערבבים היטב עד לבישול הביצים,
מוסיפים את הסקיני נודלס,ורוטב הסויה
מבשלים עוד כ 5 דקות
בתאבון!

מתכון מוכן ערכים ל 100 גר'
קלוריות: 53 ק"ק
חלבון: 2.38 גר'
שומן: 2.65 גר'
שומן רווי: 0.56 גר'
פחמימות: 5.71 גר'
סוכרים: 2.31 גר'
סיבים תזונתיים: 1.70 גר'
נתרן: 411 מ"ג
כולסטרול: 45 מ"ג

מג'דרה סקיני אורז ועדשים ירוקות וירקות

החומרים הדרושים:
1 בצל חתוך לפרוסות דקות
1/2 כוס עדשים ירוקות שטופות
1/2 גזר קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 קישוא חתוך לקוביות קטנות
50 גרם שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 חבילות סקיני פסטה אורז מסוננות ושטופות
מלח, פלפל, וכמון לתיבול
מעט שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
בסיר בינוני מחממים מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה,
מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן כ- 5 דקות,
מוסיפים את קוביות הסלרי ,הגזר, והקישוא וממשיכים לבשל
מוסיפים כ- 2 כוסות מים רותחים וממשיכים לערבב, מכסים את הסיר ומנמיכים מעט את האש
מבשלים כ- 20 דקות, עד לריכוך העדשים
מתבלים במלח, פלפל, וכמון,
מוסיפים את הסקיני אורז ומערבבים היטב
טועמים ומתקנים תיבול

אין מוצרים עדיין בסל הקניות