תמונה של משתמש
ספגטי סקיני פסטה אפוי

חומרים:
שקית של סקיני פסטה
30 גרם בייבי תרד
½ כפית שמן זית
¼ כוס בצל קצוץ
10 גרם קמח לבן
½ כוס חלב רזה
10 מ"ל יין לבן
שן שום
כוס גבינת פרמז'ן מגוררת ( אפשר גבינת עמק או גבינה דומה במקום)
כפית קליפת לימון מגוררת
מלח ופלפל

הכנה:
חממו מראש תנור ל 175 מעלות
1. הכן שקית של ספגטי סקיני לפי ההוראות שעל גבי השקית וערבב אותה בתרד כ 2 דקות. סנן את התערובת היטב ממים.
2. חמם מחבת גדולה לא נדבקת מעל אש בינונית והוסף בצל. השחם אותו מעט. בשל כרבע שעה תוך כדי בחישה מעל אש נמוכה. הוסף את הקמח והשום למחבת תוך כדי ערבוב.
3. בהדרגה הוסף את החלב והיין. בשל במשך 8 דקות או עד שהרוטב מצטמצם, תוך כדי בחישה. הוסף ¾ כוס גבינה, קליפת הלימון המגוררת והמלח. הסר מהאש והוסף מעט פלפל טחון. הוסף את הפסטה לרוטב וערבב בעדינות כך שהפסטה מצופה היטב ברוטב.
4. הוסף את תערובת הפסטה לתבנית בגודל 30*22 ס"מ משוחה במעט ספריי שמן לבישול. הוסף למעלה את ¼ כוס הגבינה כך שיכסה את התערובת בשכבה עליונה
הכנס את התבנית לתנור ואפה במשך 50 דקות או עד שהתבשיל מושחם ומבעבע

כתוב/כתבי תגובה

× מארז סופר חסכוני 44 יח' סקיני פסטה שיבולת שועל ללא גלוטן בצורת פטוצ'יני- 5.9 ש"ח ליח
1

x

260.00
סכום ביניים: : 260.00

סל קניות לתשלום